Alpha 18-plus

Ontmoeten, ontdekken en ervaren Op 19 januari hoopt Alpha 18+ van start te gaan. De Alpha is gericht op jongeren tussen de 18 en de 25 jaar. Onder het genot van heerlijke maaltijden en goede gesprekken wordt er samen gezocht naar antwoorden op (levens)vragen. Daarbij is er alle ruimte om het gesprek aan te gaan, vragen te stellen en ideeën te delen.

Dit bericht is geplaatst op 06-01-2023
Alpha 18-plus

Ga je je leven al lang naar de kerk, maar lijkt het je leuk terug naar de kern te gaan? Heb je een niet gelovige vriend/ vriendin en wil je die laten kennis maken met het christelijk geloof of wil je zelf graag kennis maken? Dan is Alpha 18+ iets voor jou. In tien interactieve bijeenkomsten en een gezellig weekend weg kun je kennismaken met het christelijk geloof en ga je met elkaar op zoek naar antwoorden op elkaars levensvragen. 

Tijd en locatie
De Alpha-cursus start op 19 januari om 19.15 uur, waar we eerst met elkaar willen gaan eten. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. 
De locatie van de startavond is Singel 273-275. 

Aanmelden en meer informatie
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over deze Alpha-cursus? Of wil je je aanmelden voor deze cursus? Neem dan contact op met alpha18plus@missiedordt.nl

Iemand uitnodigen? Er zijn flyers en ansichtkaarten beschikbaar! 

Margit, Jon en Sanne