TFC Louter

Beste allemaal,

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2023
TFC Louter

We kijken terug op een mooie en gezegende periode waarin Hanneke en Michiel velen van jullie persoonlijk hebben ontmoet. Tijdens de kringavonden was er ruimte voor ontmoeting en konden Hanneke en Michiel vertellen over het Bijbelvertaalwerk. Op zondag 29 oktober was er een ontmoetingsdienst waarin we terugkeken op 10 jaar Bijbelvertaalwerk. We zien het als gebedsverhoring dat zoveel contacten mochten worden aangehaald en alles zo goed verlopen mocht.

In overleg met Wycliffe is het verlof van Hanneke en Michiel verlengd tot begin januari. Op 8 januari hopen ze terug te vliegen naar Uganda. In deze periode zullen ze ook af en toe nog in de Kandelaarkerk zijn.

Als TFC zijn we erg blij met de betrokkenheid vanuit de gemeente. In praktische zaken zoals woonruimte en vervoer was er volop ondersteuning. En ook de gebeden die opgezonden zijn, de financiële ondersteuning. Dank daarvoor!

De afgelopen periode hebben we verschillende nieuwe donateurs mogen verwelkomen. Tegelijk hebben we nog steeds een tekort op de begroting voor 2024. Daarom zoeken we nog steeds nieuwe donateurs… elke hulp is welkom, dus klik hier om ook te doneren of kijk voor meer info op louterlive.nl

TFC Louter

Anneke Drint en Mar Schenk