Louterlive - Een warme groet uit Oeganda

Inmiddels zijn we weer veilig terug in “de parel van Afrika”, zoals Oeganda wel genoemd wordt. We kijken terug op een mooi en goed verlof. Oktober en november waren gevuld met veel presentaties en heel veel mooie ontmoetingen. Daarna konden we wat meer uitrusten in december, en de feestdagen doorbrengen met familie.

Dit bericht is geplaatst op 26-01-2024
Louterlive - Een warme groet uit Oeganda

We zijn heel erg dankbaar  voor alle ondersteuning en betrokkenheid tijdens het verlof. We hadden onderdak en een auto. Het was erg bemoedigend dat er veel interesse was bij de presentaties die we gaven. Doordat er veel en hele leuke vragen gesteld werden hadden we hele mooie gesprekken over Bijbelvertaalwerk. Het is ook bijzonder dat er weer voldoende financiële ondersteuning kwam zodat we weer terug konden naar Oeganda.

Heel veel dank aan iedereen! Zonder jullie steun zouden we dit werk niet kunnen doen. 

Op de dag dat we vertrokken vielen er zowaar wat sneeuwvlokken in Nederland Het was bijzonder om dat nog even mee te maken. 
Hier in Entebbe begroette ons weer de lekkere temperatuur, maar ook veel regen. We genieten van de prachtige tropische kleuren en de vogels die maar blijven zingen. 

Michiel is begonnen met het doornemen van de vertaling van Openbaring in de Ngoreme-taal. Hij hoopt dit in de komende maanden met het team te bespreken. 
Hanneke bereidt zich voor op de komst van 2 nieuwe gezinnen naar Tanzania. Op dit moment zijn ze druk met de aanvraag van vergunningen. 

Dat was het even voor nu, een hartelijke groet van ons!

Michiel & Hanneke

Lees hier verder in de nieuwsbrief van Hanneke & Michiel - Louterlive