Pinksterconferentie Biddinghuizen - Opgeven vanaf 1 feb 2024

Ben jij dit jaar ook bij de Pinksterconferentie in Biddinghuizen? We hopen dit jaar weer met een groep uit de kerk te gaan, leuk als je erbij bent!

Dit bericht is geplaatst op 26-01-2024
Pinksterconferentie Biddinghuizen - Opgeven vanaf 1 feb 2024

Het weekend is van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei (Pinksterweekend). Vrijdag is de aankomst dag en maandag is de vertrekdag. In verband met de enorme logistieke uitdaging die komt kijken bij zo’n groot event, is het niet wenselijk om op andere dagen aan te komen/vertrekken voor het kamperen.

Iedereen is van harte welkom om mee te gaan: er is voor iedere leeftijd wel wat te doen. Er is een uitgebreid programma van seminars, lezingen, workshops, concerten en diensten. Op een heel ongedwongen manier kun je daaraan deelnemen of even lekker bij de tent een bakkie koffie doen en bijkletsen met elkaar.

We staan met elkaar op één veld, maar iedereen is uiteraard vrij om te gaan en staan waar je wil.

Hoe werkt het?

Vanaf 1 februari kun je je opgeven bij Stichting Opwekking. Iedereen geeft zich persoonlijk of als gezin op. Jouw unieke ticketnummer geef je aan ons door, zodat wij aan de organisatie door kunnen geven wie er bij onze groep horen. Opgeven kan via: ikganaaropwekking.nl

Is een heel weekend wat te veel, maar wil je graag eens een dagje komen kijken. Dat kan middels het kopen van een dagkaart. En kom dan ook gerust een bakkie doen op “ons” veld. Wij kijken weer enorm uit naar een gezegend Pinksterweekend! Spreek ons gerust aan bij vragen!

Bart & Mariëlle van der Want