Nieuws

Leven door de Geest. Efeze 1&2, Avondmaal en HC Zondag 32 & 33
Zondag vieren we het heilig avondmaal. Allen van harte welkom.
Dit Koningskind organiseert de volgende activiteiten
Dit Koningskind organiseert de komende tijd een aantal activiteiten waar je misschien wel interesse in hebt: een ontmoetingsdag voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, een webinar over 'Autisme in je gezin' en een ontmoetingsdag voor mensen met een beperking en hun familie (Midden-Zeeland)
Gestempeld door de Geest. Pinksteren met Handelingen en Efeze 1
Je bent gemerkt met het stempel van de Geest - zegt Efeze 1
Hulp blijft nodig in Syrië
Aanstaande zondag 28 mei willen we collecteren voor hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië. De Christelijke Noodhulpcluster is daar actief bij hulp aan mensen en in de wederopbouw.
Collectedoel trouwdienst Bart en Elise
Op 26 mei a.s. willen Bart de Feijter en Elise Stevens een zegen over hun huwelijk vragen. In de kerkdienst zal de opbrengst van de collecte op hun verzoek bestemd zijn voor Edukans
Collecte Hemelvaartsdag
Op Hemelvaartsdag willen we collecteren voor hulp die door ZOA verleent wordt in Soedan.
Hemelvaart. Wat betekent dit feest voor u/jou?
Donderdag 18 is het DV Hemelvaartsdag. Ik wil stilstaan bij Efeze 2:6. Alvast welkom in de eredienst. Ik heb ook een vraag aan u/jou. Kun(t) u/je zeggen wat Hemelvaart voor u/jou betekent? Reacties zijn welkom en ik neem die mee in de voorbereiding en/of noem die tijdens de eredienst.   ds. Matthijs Haak
Pop-up restaurant voor het goede doel op de Lage Waard
CSG De Lage Waard uit Papendrecht, heeft wellicht leerlingen uit uw gemeente op school. Wij organiseren dit jaar voor het goede doel een pop-uprestaurant. Daarom een flyer met de gegevens en hoe u kunt reserveren. We hopen zo veel gasten te mogen verwelkomen en daardoor veel geld in te zamelen voor een project van Tearfund: het tegengaan van mensenhandel in Nepal.
Werkvisie De Hoop Open Dag vr. 16 juni, ook bij De Hoop Kringloop!
Een passende werkplek voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is de missie van Werkvisie De Hoop. Zij biedt deelnemers de mogelijkheid om naar vermogen deel te nemen aan de ‘maatschappij’. Zij kunnen terecht voor dagbesteding, participatie, vrijwilligerswerk of een re-integratietraject naar een reguliere betaalde baan.
Naar het archief
1 2 3 ... 4