Nieuws

Kleding ruilparty!
We gaan weer onze kleding ruilen! it keer kan je dames EN herenkleding inleveren. Check je kast op wat je niet meer draagt en lever het in. (Schoon, heel en passend in het huidige modebeeld.) De kleding kan je inleveren op zondag 3 maart in de kerk, of de week ervoor bij een van ons thuis.
Voedselpakketten GAIN voor Oekraïne
In september hebben jullie, als eerste in de reeks, voedsel ingezameld voor voedselpakketten voor Oekraïne. In oktober, november en december zijn er nog meerdere kerken aan het inzamelen geweest. Net voor de kerst hebben we de eerste lading voedselpakketten in Oekraïne kunnen krijgen (het lijkt wel steeds moeilijker om goederen goed de grens over te krijgen).
Op 16 maart 2024 vindt de KANDELAAR-DOET-DAG plaats!
Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Present. We willen tijdens de veertigdagentijd onze tijd bewust inzetten om net als Jezus uit te reiken naar onze naasten.
Louterlive - Een warme groet uit Oeganda
Inmiddels zijn we weer veilig terug in “de parel van Afrika”, zoals Oeganda wel genoemd wordt. We kijken terug op een mooi en goed verlof. Oktober en november waren gevuld met veel presentaties en heel veel mooie ontmoetingen. Daarna konden we wat meer uitrusten in december, en de feestdagen doorbrengen met familie.
Pinksterconferentie Biddinghuizen - Opgeven vanaf 1 feb 2024
Ben jij dit jaar ook bij de Pinksterconferentie in Biddinghuizen? We hopen dit jaar weer met een groep uit de kerk te gaan, leuk als je erbij bent!
Boodschappenpakketten - Actie duurt nog tot 24 februari
De inzameling van de Pluszegels loopt, maar er kan nog veel meer bij! In de hal van de kerk staat een bakje waar je losse zegels of (half)volle boekjes in kunt doen. Zelf een pakket ophalen en inleveren kan natuurlijk ook.
Pinkersterconferentie
Ieder jaar is er een Pinksterconferentie in Biddinghuizen; een weekend waarin je met allemaal christenen bij elkaar bent om te zingen, luisteren en leren van God en Zijn Woord. Afgelopen jaar zijn we met een groep vanuit de Kandelaarkerk aanwezig geweest en we zetten graag de traditie voort om ook dit jaar met een groep te gaan.
Dit Koningskind - Kopij
Kopij voor het kerkblad – December 2023 Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar www.ditkoningskind.nl/agenda
Activiteiten in 2024
We hebben alvast een aantal activiteiten die we bij u/jou onder de aandacht willen brengen.
Naar het archief
1 2 3