Nieuws

Activiteiten in 2024
We hebben alvast een aantal activiteiten die we bij u/jou onder de aandacht willen brengen.
Gefeliciteerd met Jakobs God. Preek Psalm 146:5
Gefeliciteerd met Jakobs God. Preek Psalm 146:5.
Dordtse Helden
Netwerk Dordtse Helden zet zich in voor een Dordrecht waar mensen naar elkaar omzien. Door het inzetten van jongeren, helpen zij stadgenoten zonder sociaal toereikend netwerk en/of financiële middelen.
Nieuwe Naast, wat houd ik van u huis!
Wat betekent de kerk voor jou? Is het een schuilplaats of slechts een stapel stenen? Een functioneel, maar ook nogal inefficiënt gebouw? Of een heilige ruimte waar je God ontmoet? In deze Naast staan we stil bij godshuizen wereldwijd. En die zijn verrassend, heilig, toegankelijk (of juist niet), excellent, zichtbaar, een speelplaats, en nog veel meer. Ontdek het in de nieuwe Naast! Je ontvangt ‘m als NGK-lid nu voor de allerlaatste keer via de kerk. In 2024 kun je Naast (gratis!) thuis ontvangen. Vul de antwoordkaart in of ga naar www.verrenaasten.nl/naast om je aan te melden.
Zondag 5 november, Bron van levend water
Zondagmorgen staat de dienst weer in het kader van ons jaarthema “Leven uit de Bron”. We luisteren naar een indrukwekkende belofte uit Jeremia 31 en de vervulling ervan in Jezus. Wat betekent het dat er ‘levend water uit je hart stroomt’ (Johannes 7:37)?
Geluk en vrede voor heel Gods schepping. Hosea 2:16-25.
We luisteren zondag weer naar Hosea. Het tweede deel van Hosea 2 staat (nogmaals) centraal. God gaat tot het hart van zijn volk spreken. Wat betekent dat? In wat betekent de vrede (Hosea 2:20) in onze tijd waarin juist zoveel geweld, oorlog en verschrikking is?
Creatieve-ochtend
Vanaf komende maand: Elke eerste donderdagochtend van de maand, crea-ochtend!
Kaartverkoop voor Bijbelvertaalwerk Hanneke & Michiel
In de hal van de kerk staat een kaartenmolen tbv het Bijbelvertaalwerk door Michiel en Hanneke
mijnGemeente - App Instructievideo
mijnGemeente: Kerk in Dordt Kandelaarkerk - App Instructievideo
Naar het archief
1 2 3