Nieuws

Nieuwsbrief

De Kandelaarkerk geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit. Wilt u zich hierop abonneren? Mail naar nieuwsbrief@kerkindordt.nl.

Gods herstelwerkzaamheden. Hosea 2 en avondmaal.
Zondag luisteren we verder naar Hosea. Hoofdstuk 2:4-25 is hevig; in oordeel en in liefde. We vieren ook het heilig avondmaal. Aan tafel luisteren we steeds naar een paar verzen uit Hosea 2.
mijnGemeente - App Instructievideo
mijnGemeente: Kerk in Dordt Kandelaarkerk - App Instructievideo
Collecte ZOA Libië en Marokko
Duizenden doden, tienduizenden dakloos en honderdduizenden mensen zonder voedsel en schoon drinkwater. Twee verwoestende rampen troffen Noord-Afrika: eerst een aardbeving in Marokko, vervolgens overstromingen in Libië. Hulp voor de overlevenden is heel hard nodig.
Kennis vermeerdert verwondering
Geloof en wetenschap – twee gescheiden werelden? Neem je de Bijbel nog wel serieus als je de inzichten van de wetenschap accepteert? Of kan die kennis je juist helpen Gods Woord beter te verstaan? Je verwondering over de schepping zelfs doen groeien?
Een uniek boek. Themadienst over de Bijbel
De jongeren zijn de afgelopen twee keer bezig geweest met het onderwerp 'de Bijbel'. Wat is dat voor een boek? (Hoe) lees je de Bijbel? Zondagmorgen zal het daarover gaan.
VOEDSEL INZAMELING OEKRAÏNE, ZONDAG 17 SEPTEMBER LAATSTE INLEVERMOMENT
Voor hulp aan Oekraïne zijn we, samen met stichting GAiN een inzameling van voedsel gestart. Er is nog steeds een grote behoefte aan hulpgoederen.
Leven uit de Bron. Heilige doop en startzondag
Zondagmorgen starten we met ons jaarthema: leven uit de Bron. Het thema en de plannen die daarbij horen worden in de dienst gepresenteerd. Het jaarthema krijgt een gezicht in de bediening van de heilige doop. De Drie-Ene God neemt ons in genade aan. De preek gaat over Marcus 9:14:27 (met name vers 24b)
VOEDSEL INZAMELING OEKRAÏNE
Voor hulp aan Oekraïne zijn we, samen met stichting GAiN een inzameling van voedsel gestart. Er is nog steeds een grote behoefte aan hulpgoederen.
Alpha
Na een super toffe Alpha Experience op 27 augustus jl. zijn we ontzettend blij te kunnen melden dat zich al een heel aantal deelnemers gemeld heeft.
Naar het archief
1 2 3 ... 4 5 6