Nieuws

Nieuwsbrief

De Kandelaarkerk geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit. Wilt u zich hierop abonneren? Mail naar nieuwsbrief@kerkindordt.nl.

Alpha 18-plus

Ontmoeten, ontdekken en ervaren Op 19 januari hoopt Alpha 18+ van start te gaan. De Alpha is gericht op jongeren tussen de 18 en de 25 jaar. Onder het genot van heerlijke maaltijden en goede gesprekken wordt er samen gezocht naar antwoorden op (levens)vragen. Daarbij is er alle ruimte om het gesprek aan te gaan, vragen te stellen en ideeën te delen.

Alpha 25-plus

16 januari start de Alphacursus in het centrum van Dordrecht op de maandagavond. Het is een Alphacursus voor 25-plussers. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en het werven van deelnemers. Hieronder vind u wat meer informatie over de Alpha cursus

Mededelingenblad 2022-11

Noodhulp voor Oekraïne

Door het oorlogsgeweld in Oekraïne zijn veel mensen op de vlucht. Ze zoeken een veilige plek in het westen van het land of in de buurlanden Polen en Moldavië. Ouderen zijn kwetsbaar en vaak arm. Er dreigt een grote humanitaire ramp. Dorcas verleent noodhulp in de vorm van opvang, voedsel, drinken, dekens, bedden en traumazorg. 
Naar het archief