Kinderclub

De kinderen in Stadspolders zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met de kinder-/ tienerclub. Iedereen van 4-12 jaar is welkom op vrijdagavond (om de week) van 19 – 20 uur. Voor het rooster kan je mij mailen, appen of bellen.

We zijn ook weer bezig met de voorbereidingen voor het Zomerfeest.

De laatste dag van de zomervakantie: 20 augustus, hopen we in er weer een mooi feest van te maken voor alle kinderen en volwassenen, voor de gemeente en de buurt samen. Met een mooie voorstelling, knutselen, workshops, leuke spelletjes , een kleurwedstrijd en als afsluiting een veiling. De tekening voor de kleurwedstrijd vind je hier.

Het thema houden we nog even geheim, maar hou het kerkgebouw maar goed in de gaten, want rond de zomervakantie komt daar een grote poster te hangen. 

 

Namens de hele kinderclub,

Joke Slings - de Jong
Wij zijn familie Slings, wij wonen in Papendrecht. Gert-Jan is leraar op de GSR, Joke werkt als verpleegkundige in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Guido zit momenteel in de tweede op de Lage Waard, Lisa groep 8 en Joost groep 5 van de Wegwijzer. Wij gaan graag op vakantie naar de bergen en de zon, of varen we naar de horizon. In onze vrije tijd klussen we in en rondom ons huis.