Diensten

We ontmoeten elkaar iedere zondag om 9.30 uur in de Kandelaarkerk. Iedere week zien we er weer naar uit om jou te ontmoeten. Om de week is er ook 's middags een dienst om 16:30.

Livestream en terugluisteren

De erediensten zijn live en achteraf te volgen via ons YouTube-kanaal en terug te luisteren via Kerkdienstgemist. De preken zijn opgenomen op onze podcastpagina 'Candlecast' en daar heel gericht te doorzoeken.

Gebed

Elke zondagmorgen staan er altijd twee leden van de gebedsgroep, na de dienst, vóór in de kerk. Je kunt bij hen terecht om samen te bidden. Er kunnen momenten in je leven zijn dat je boos, verdrietig en teleurgesteld bent. Of bang voor de toekomst, angstig geworden door wat je hebt meegemaakt. Soms ben je blij en voel je je super gelukkig. Je mag God alles vertellen wat je bezighoudt. Je kunt je zorgen en je dank bij hem kwijt. “Kom tot mij als je vermoeid en belast bent en ik zal je rust geven”, zegt Jezus. Vind je het fijn om samen te bidden, kom dan na de dienst naar voren, dan bidden we samen.

Muziek

Voor specifieke vragen over muziek in de eredienst, kunt u contact opnemen met de muzikanten via lico@kerkindordt.nl. Leden kunnen het rooster voor muzikanten en zangers raadplegen: muziekrooster.

Koffiedrinken

Iedere zondag is er na de ochtenddienst gelegenheid om samen koffie, thee of limonade te drinken in de hal van de kerk. Je bent hierbij van harte welkom!

Vervoer

Mocht je om een of andere reden niet of moeilijk op eigen gelegenheid de samenkomsten kunnen bezoeken, dan kunnen we je halen en brengen. Voor het aanvragen van vervoer kan je een mail sturen naar Menko Drost: menkodrost@gmail.com.

Moeilijk horenden

In het kerkgebouw is een ringleiding aanwezig. Een luisteraar met een hoortoestel of cochleair implantaat kan gebruikmaken van de ringleiding door het toestel op de T-stand te zetten.